Site Overlay

Camere

Pensiunea Gasthaus Grindeshti dispune în prezent de 8 camere de 2 locuri identice avad suprafață de 15 m pătrați si 2 camere (NU apartamente) de 4 locuri (4 paturi din care unul suprapus iar celelalte doua alaturate, ca in camerele de 2 locuri).
NU se rezerva camera cu balcon! Daca la sosirea in locatie exista camera cu balcon disponibila, puteti sa intrati in posesia acesteia, alta varianta nu avem.

Camera de 2 locuri:

Patru din cele 8 camere de 2 locuri sunt la etajul 1, iar celelalte 4 la etajul 2.

Toate camerele de 2 locuri au priveliștea orientata către lac, sunt dotate cu baie proprie; televizor, internet, birou cu scaun, 2 paturi unite si prinse intre ele astfel ca nu se deplaseaza, chiar si saltelele între ele astfel încât se poate clasa ca matrimonial, minibar.

Tot in camera de 2 locuri se poate adauga un pat suplimentar, doar ca plasarea acestuia reduce destul de mult spatiul in camera. Patul suplimentar se taxeaza (consultati sectiunea tarife)

Camera de 4 locuri:

Camerele de 4 locuri sunt amplasate la mansarda, NU au priveliste inspre lac doar geamuri de acoperis (tip Velux). Paturile sunt un supraetajat si 2 din ele puse una langa alta formand astfel un pat matrimonial.

In toate camerele se regăsește într-o mapă regulamentul de ordine interioara atât al pensiunii cat și a zonei de agrement și alte informații utile. Accesul în camere se face pe baza de cartela pe care o primiti in momentul sosirii in locatie, dupa ce se face check in, la fel și pornirea curentului tot cu ajutorul cartelei. Cartela de acces, la plecare se lasa la receptie in momentul in care se platesc si servicile.

Reamintim: acceptam vouchere de vacanta (nu de masa) in format electronic de la: Sodexo/Pluxee, Edenred, UP Romania, important este ca acestea sa fie in termen de valabilitate.

Copyright © 2024 Gasthaus Grindeshti. All Rights Reserved. Termeni si Conditii | Catch Vogue by Catch Themes