Site Overlay

Tarife

Gasthaus Grindeshti pune la dispozitie 10 camere (8 camere de 2 locuri si 2 camere de 4 locuri):

Camera de doua locuri pe noapte este 400 RON cu mic dejun inclus si acces la piscina si sauna. Tariful este valabil tot timpul, atat in timpul saptamanii cat si in weekend.

Tarif pat suplimentar 100 RON/noapte cu mic dejun inclus, iar la copii cu varste de 10+ ani (10 inclusiv) este nevoie de pat suplimentar in camerele de 2 locuri

Camera de patru locuri pe noapte costa:

  • 600 RON daca toate 4 persoanele sunt adulte 
  • 500 RON daca sunt 2 adulti si 1 sau 2 copii sau daca sunt 3 adulti

Pe perioada restrictiilor COVID 19, vizavi de piscina si sauna, in lipsa lor din tariful pe camera stabilit initial se scade 50 RON/camera/noaptem si piscina a fost golita de apa (deci nu va putem permite accesul “dupa ce se pun ceilalti la culcare”. Regulile sunt reguli pentru toata lumea!

Camerele de 4 locuri sunt amplasate la mansarda, nu au priveliste inspre lac doar geamuri de acoperis (Veluxuri). Paturile sunt 2 supraetajate si 2 din ele puse cap la cap (una in prelungirea celeilalte). Amplasamentul paturilor este asa datorita spatiului, care doar asa ne-a permis, si nu se pot deplasa de la locul lor, sunt fixe.

Pentru a închiria sala de evenimente se achita o taxa de 300 RON /zi (nu se închiriază pe numar de ore). 

Pentru persoanele care nu sunt cazate la Grindeshti:

  • – acces la piscina 50 RON/persoana
  • – inchiriere sezlong simplu 15 RON
  • – inchiriere sezlong dublu 20 RON

Cazarea se poate achita si cu vouchere/tichete de vacanta atat imprimate cat si carduri. Firme distribuitoare de vouchere/tichete cu care avem contract: Sodexo, Edenred si Cheque Dejeuner (Up Romania).

Copyright © 2021 Gasthaus Grindeshti. All Rights Reserved. Termeni si Conditii | Catch Vogue by Catch Themes