Site Overlay

Tarife

Gasthaus Grindeshti pune la dispozitie 10 camere (8 camere de 2 locuri si 2 camere de 4 locuri):

Tarifele variaza in functie de sezon si se regasesc la sectiunea Rezervari, in functie de perioada selectata.

Rezervarile se fac doar pe website, daca totusi nu va descurcati sau doriti informatii suplimentare CARE  NU SE REGASESC PE SITE va rugam sa lasati un mesaj SMS sau pe whatsapp pe nr de telefon 0774567600 si va contactam in cel mai scurt timp posibil.

Prin rezervare se achita minim 50% din valoarea totala a rezervarii sau 100% dupa bunul plac al fiecaruia.

Tarif pat suplimentar 100 RON/noapte cu mic dejun inclus, iar la copii cu varste de 10+ ani (10 inclusiv) este nevoie de pat suplimentar in camerele de 2 locuri

Tariful pe camera de patru locuri pe noapte daca e locuita de 4 adulti va fi cel afisat la sectiunea Rezervari, iar daca e locuita de mai putin de 4 persoane adulte sau daca sunt 2 adulti cu copii sau cu copil, sau 2 adulti, tariful pe camera va fi cel afisat din care se scad 100 RON/noapte in locatie cand se achita diferenta.

Camerele de 4 locuri sunt amplasate la mansarda, nu au priveliste inspre lac doar geamuri de acoperis (Veluxuri). Paturile sunt 2 supraetajate si 2 din ele puse cap la cap (una in prelungirea celeilalte, regasiti poze pe site). Amplasamentul paturilor este asa datorita spatiului, care doar asa ne-a permis, si nu se pot deplasa de la locul lor, sunt fixe.

Pentru a închiria sala de evenimente se achita o taxa de 500 RON /zi (nu se închiriază pe numar de ore). 

Pentru persoanele care nu sunt cazate la Grindeshti:

  • – acces la piscina 50 RON/persoana
  • – inchiriere sezlong simplu 25 RON
  • – inchiriere sezlong dublu 40 RON

Cazarea se poate achita si cu vouchere/tichete de vacanta atat imprimate cat si carduri, cat timp sunt in termenul de valabilitate. Firme distribuitoare de vouchere/tichete cu care avem contract: Sodexo, Edenred si Cheque Dejeuner (Up Romania).

Copyright © 2021 Gasthaus Grindeshti. All Rights Reserved. Termeni si Conditii | Catch Vogue by Catch Themes