Site Overlay

Tarife

Gasthaus Grindeshti pune la dispozitie 10 camere (8 camere de 2 locuri si 2 camere de 4 locuri):

Incepand cu luna octombrie 2023, pana in februarie 2024 inclusiv, fiecare a treia noapte de cazare impreuna cu facilitatile aferente va fi oferita gratuit. Rezervarile vor decurge ca si pana in prezent, urmand ca gratuitatea sa se aplice in locatie in momentul achitarii diferentei de cazare.

Tarifele se gasesc si pe tabelul de rezervari:

CAMERA DE 2 LOCURI

O singura noapte de cazare costa 650 RON
La minim 2 nopti de cazare, tariful este de 600 RON camera/noapte.
Daca rezervati 2 sau mai multe nopti de cazare, le selectati in grafic, selectati plata avansului 50% din suma totala, iar diferenta, in functie de cate nopti stati se va regla in locatie.

CAMERA DE 4 LOCURI

O singura noapte de cazare costa 850 RON
La minim 2 nopti de cazare, tariful este de 800 RON camera/noapte.
Daca rezervati 2 sau mai multe nopti de cazare, le selectati in grafic, selectati plata avansului 50% din suma totala, iar diferenta, in functie de cate nopti stati se va regla in locatie.

Tariful pe camera de patru locuri pe noapte daca e locuita de 4 adulti va fi cel afisat la sectiunea Rezervari, iar daca e locuita de mai putin de 4 persoane adulte sau daca sunt 2 adulti cu copii sau cu copil, sau 2 adulti, tariful pe camera va fi cel afisat din care se scad 100 RON/noapte in locatie cand se achita diferenta.

Rezervarile se fac doar pe website, daca totusi nu va descurcati sau doriti informatii suplimentare CARE  NU SE REGASESC PE SITE va rugam sa lasati un mesaj SMS sau pe whatsapp pe nr de telefon 0774567600 si va contactam in cel mai scurt timp posibil.

Prin rezervare se achita minim 50% din valoarea totala a rezervarii.

Tarif pat suplimentar 50 RON/noapte cu mic dejun inclus, iar la copii cu varste de 10+ ani (10 inclusiv) este nevoie de pat suplimentar in camerele de 2 locuri

Pentru a închiria sala de evenimente se achita o taxa de 700 RON /zi (nu se închiriază pe numar de ore). 

Pentru persoanele care NU sunt cazate la Grindeshti:

  • – acces la piscina 50 RON/persoana
  • – inchiriere sezlong simplu 35 RON
  • – inchiriere sezlong dublu 50 RON
  • – inchiriere ambarcatiuni 40 RON/ora (tariful se aplica inclusiv pentru persoanele cazate, nu este inclus in pretul cazarii)

Cazarea se poate achita si cu vouchere/tichete de vacanta atat imprimate cat si carduri, cat timp sunt in termenul de valabilitate. Firme distribuitoare de vouchere/tichete cu care avem contract: Sodexo, Edenred si Cheque Dejeuner (Up Romania).

Copyright © 2024 Gasthaus Grindeshti. All Rights Reserved. Termeni si Conditii | Catch Vogue by Catch Themes